Termeni si conditii

SC CAMINERO INT’L SRL respecta dreptul la confidentialitate al utilizatorilor care acceseaza acest site. Datele personale ale clientilor sunt utilizate de catre SC CAMINERO INT’L SRL pentru facturare si expediere, in conformitate cu normele contabile in vigoare. Informatiile cu caracter personal nu vor fi livrate niciunei terte parti care nu este implicata in procesul de achizitie, livrare sau marketing al SC CAMINERO INT’L  SRL, persoana fizica sau juridica, fara acordul expres al clientului (acestea sunt companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing). Aceste informatii sunt folosite cu scopul efectuarii comenzilor si a livrarii dar si in scop de marketing.

Datele de identificare ale clientilor vor fi inaintate doar firmelor de curierat (pentru a putea livra coletele).

SC CAMINERO INT’L  SRL isi rezerva dreptul de a trimite note informative clientilor inscrisi pe site, in conditiile in care acestia nu au exprimat in mod expres, in scris, intentia de a nu participa la aceste demersuri.

SC CAMINERO INT’L  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si in special cele cu privire la:

– dreptul la informare, potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la identitatea operatorului, a scopului in care se face prelucrarea datelor, precum si orice alte informatii suplimentare impuse de lege;

– dreptul de acces la date, potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine din partea SC CAMINERO INT’L  SRL, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt prelucrate;

– dreptul de opozitie, potrivit caruia persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza fac obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare;

– dreptul de interventie asupra datelor, potrivit caruia orice persoana vizata are dreptul de a obtine din partea SC CAMINERO INT’L  SRL, la cerere si in mod gratuit:

  1. a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
    b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
    c) realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele, a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca o asemenea notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat;
    Datele de trafic colectate fac referire la adrese IP, tara, durata vizitei pe site.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere la adresa caminero2003@gmail.com

Potrivit articolului 13 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 
“(1) Profesionistul (S.C CAMINERO INT’L  S.R.L.) ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului in conformitate cu art. 11.
(2) Profesionistul ramburseaza sumele mentionate la alin. (1) folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.”
“(1) Cu exceptia cazului in care profesionistul s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist sa receptioneze produsele, fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract in conformitate cu art. 11. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
(2) Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sau in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. […]
(3) Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere. Indiferent de situatie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor in cazul in care profesionistul a omis sa il informeze cu privire la dreptul de retragere in conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).
(4) Profesionistul trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.”
Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 click aici
Pentru comenzi mai mari de 150 ron TRANSPORTUL ESTE GRATUIT. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 150 Lei, valoarea transportului este de 20 Lei.
Comenzile lansate si inregistrate pe site-ul www.caminero.ro, de vineri, dupa ora 18.00, pana luni, ora 10.00, vor fi confirmate telefonic si procesate luni dupa ora 10.00. 

– dreptul de a se adresa justitiei potrivit caruia persoana vizata se poate adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de Legea 677 / 2001, fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plangere autoritatii de supraveghere (respectiv, Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal cu adresa in Str. Olari nr. 32, sector 2, Bucuresti).

„Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de e-mail, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener “Opinii de Încredere by TRUSTED.ro”, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului, pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicată la feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener, după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încât să se asigure că acestea ajung la clienți.”

Termeni si conditii:

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.caminero.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Comunicari Electronice

Prin accesarea site-ului www.caminero.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii Sc  CAMINERO INT’L  SRL, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Sc CAMINERO INT’L  SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.caminero.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Sc CAMINERO INT’L  SRL si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii Sc CAMINERO INT’L  SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Sc CAMINERO INT’L  SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Sc CAMINERO INT’L  SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Puteti raporta eventualele incalcari ale drepturilor de autor la adresa office@9luni.ro.

Accesul la site

Societatea Sc CAMINERO INT’L  SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Sc CAMINERO INT’L  SRL, fara acordul scris al acesteia.

Datele personale

Pe site-ul www.caminero.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Sc CAMINERO INT’L  SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Securitatea informatiilor

Sc CAMINERO INT’L  SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Comenzi ONLINE

Puteti face comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi (apasand pe butonul Comanda din dreptul produsului ales), urmand apoi pasii de autentificare si finalizand comanda prin alegerea modalitatii de plata precizate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, produsul este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Stocurile produselor comercializate pe acest site pot sa difere de stocurile reale, din aceasta cauza confirmarea produselor sau a comezilor va fi facuta exclusiv prin intermediul telefonului afisat (0730007866). Comenzile care contin date eronate de contact vor fi anulate. Plasarea unei comenzi si primirea automata de informatii despre produsele comandate nu reprezinta o garantie in privinta rezervarii produselor, a existentei pe stoc a produselor si nu reprezinta un document fiscal.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a produsului.

Prin finalizarea comenzii consimtiti ca toate datele furnizate necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Responsabilitati privind produsele

Sc CAMINERO INT’L  SRL garanteaza originalitatea produselor livrate.


Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre SC CAMINERO INT’L  SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Conform OG21/1992 vanzatorul este obligat sa-i furnizeze consumatorului: certificat de garantie (doar pentru produsele de folosinta indelungata), manual de instructiuni/utilizare.

Produsele vor fi trimise sau aduse personal in service la adresa SC CAMINERO INT’L  SRL, Str.  Decebal nr 7 , bl s12 , sc 2 , et 7 , ap 42 ,sect 3, Bucuresti insotite de certificatul de garantie si copie dupa dovada platii (ex. bon fiscal). Telefon: 0760725962

Returul produselor

In cazul in care produsul comandat nu corespunde cerintelor dvs. sau prezinta defecte de fabricatie , aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului .

Potrivit articolului 9, Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, “consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.”

Obligatiile consumatorului in cazul retragerii, conform articolului 14 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014
Garantarea calitatii si conformitatii serviciilor oferite de acest site, acordarea garantiilor si returnarea produselor se realizeaza in conformitatea cu legislatia specifica in domeniu, respectiv: Comert electronic asa cum se precizeaza pe site-ul oficial al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in Romania – http://www.anpc.gov.ro/

Produsele returnate vor fi trimise sau aduse personal la adresa SC CAMINERO INT’L  SRL, str bdul Decebal nr 7 , bl s12 . sc 2 , et 7 , ap 42 , sect 3 , Bucuresti

 Drept aplicabil si litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Sc CAMINERO INT’L  SRL si asociatii/ partenerii/ afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Sc CAMINERO INT’L  SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste nuanta culorilor. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de Sc CAMINERO INT’L  SRL, dar nu si alte despagubiri. 
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Sc CAMINERO INT’L  SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Sc CAMINERO INT’L  SRL de la respectivul client. Dupa trecerea celor 14 zile de la primirea produselor, societatii Sc CAMINERO INT’L  SRL nu i se mai poate cere in nici un fel returnarea banilor. Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de certificatul de garantie original emis pentru produs.
In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea Sc CAMINERO INT’L  SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Politica de preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte, sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
Societatea SC CAMINERO INT’L  SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Sc CAMINERO INT’L  SRL.

Modalitati de plata

Plata ramburs la livrare

Puteti plati produsele comandate in momentul in care curierul v-a livrat coletul. Suma pe care trebuie sa o platiti este cea comunicata in momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Livrarea produselor

Livrarea se face prin curier rapid (FAN Courier) la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, in maxim 72 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii exceptand duminica si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, in cazul in care produsul comandat nu se afla in stoc la momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii Sc CAMINERO INT’L  SRL in legatura cu data posibila de livrare.

Nu se efectueaza livrari in afara Romaniei.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.